Tuesday, 8 December 2015

Filled Under:

Noor Farida - Bukan Saja Khalwat, Liwat Juga Patut Dibenarkan


$Jurucakap kumpulan 25 Melayu berwibawa atau G25, Datuk Noor Faridah Arifin (gambar) dipetik oleh sumber terdekatnya sebagai berkata bukan sahaja kesalahan khalwat yang perlu dihapuskan dari perundangan Malaysia malah perbuatan liwat juga.

Sama seperti khalwat, liwat turut dilakukan dalam bilik yang tertutup dan sudah terdapat beberapa kes dimana terdapat jabatan agama di negara ini menangkap 2 lelaki Islam yang didapati berada dalam keadaan mencurigakan.

Keadaan ini sudah tentu meluaskan stigma kebencian masyarakat terhadap golongan gay sedangkan kita sebenarnya ketinggalan berbanding banyak negara maju di dunia yang sudah sampai ke tahap membenarkan perkahwinan sejenis.

Sedangkan di negara kita, lelaki yang mengamalkan hubungan sejenis pun dianggap sudah melakukan kesalahan.  Kalau didapati bersalah meliwat pula (walaupun secara sukarela), boleh dihukum sehingga 20 tahun penjara – memalukan.

G25 akan membuat kenyataan mengenai perkara ini tidak lama lagi.

Cadangan ini sebenarnya adalah cadangan yang sangat ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia keseluruhannya.  Sudah lama kita menanti siapa dari kalangan Melayu Islam buka mulut mengenai isu ini dan permintaan kita itu nampaknya sudah dimakbulkan sekarang.

sumber asal




37 comments:

  1. Aduh...pengsan ak dgn nenek ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak wajah dia ni bukan wajah melayu. Namanya Islam tapi mungkin hatinya tak islamik.

      Delete
  2. anak dia gay kot and nenek ni mmg selalu di liwat hahaha

    ReplyDelete
  3. Nenek ni dah nak mampus kot, laki, anak2 Dan seluruh saudara mara dia jenis suka buat mcm tu kot. Nak ckp fikir dgn waras dulu nenek ooi.

    ReplyDelete
  4. Divertion from more important matters.... going on.... obviously

    ReplyDelete
  5. Divertion from more important matters.... going on.... obviously

    ReplyDelete
  6. Berjihatlah mempertahankan hukum Islam....
    Bukan merosakkannya....
    Semoga Allah menyedarkan nya.....

    ReplyDelete
  7. Orang bodoh dan tak tahu adab elok saja dihempuk dgn batu giling

    ReplyDelete
  8. Dah knp prg tua ni??kubur ckp mari pun x sedar diri lg...muka pun dah londeh...moga bukak la pintu hati die.

    ReplyDelete
  9. Ni dipanggil rumah kata pergi kubur kata mari.....belum kna dgn azab Allah nie.....tak tahu beza halal haram.....cetek pengetahuan agama.....

    ReplyDelete
  10. Ni dipanggil rumah kata pergi kubur kata mari.....belum kna dgn azab Allah nie.....tak tahu beza halal haram.....cetek pengetahuan agama.....

    ReplyDelete
  11. mok cik ni kahwin x lagi?. Kalu dia ase suami, nape rase kali suami diye meliwat? x maroh ke?

    ReplyDelete
  12. orang tua ni dah kenpa ekk naik sawan plak aku tengok die nii !!!!!pasni baik kau cakp je manusia ngn binatang boleh besetubuh senang!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Tak lama lagilah peratusan penyakit kelamin...AIDS dan serupanya meningkat atau azab diturunkan tuhan ke atas manusia akhir zaman yang seperti zaman manusia yang tiada beraklak mulia.....

    ReplyDelete
  14. moga ppuan ni diberikan hidayah.....bercakap mcm org bkn islam...mnyesatkann.....huhh...!!!

    ReplyDelete
  15. Nenek...kalau kawin sejenis....penyakit datang tau

    ReplyDelete
  16. Datuk noor faridah ariffin....nama je islam....terok betul penyampaian

    ReplyDelete
  17. Datukkk...rumah kata pergi, kubur kata mari. Bertaubatlah datukkk..


















    ReplyDelete
  18. Dia dah jauh sesat dah ni, semoga Allah turunkan hidayah kepada beliau.

    ReplyDelete
  19. penat....nie la belajar tentang ilmu dunia jew...ilmu agama xnk belajar...pastu sibuk nk jdi ustazah..ermmm...

    ReplyDelete
  20. Sesuai sgt ni jd nenek kpd sister in islam....

    ReplyDelete
  21. penat....nie la belajar tentang ilmu dunia jew...ilmu agama xnk belajar...pastu sibuk nk jdi ustazah..ermmm...

    ReplyDelete
  22. Mmg sah x pernah baca Al Quran.wondering die ni idup bpandukan aoe ye sbg sorg islam

    ReplyDelete
  23. Hasil dari freethinker liberal demokrat fasis illuminati majusi syiah dajjal

    ReplyDelete
  24. macam sarcastic jer nenek nie, baiklah aku nak rogol dan liwat supaya elak dari kena sebat 10 kali, nenek ni pandai psychology, bah guys jum liwat dan rogol guys, elak kena sebat dan pikul tanggungjawab berat.

    P.S: kalau tak paham jugak maksud status aku ni, i dont know what to say.

    ReplyDelete
  25. Nenek oiii... Bawa mengucap dan baliklah kepangkal jalan.... Leh bagi alamat x nek... Saya nk kirim tudung...hehehe

    ReplyDelete
  26. Innalillahiwainnailaihirojiun... Kesian sungguh noor farida ni, umur dah dikala macam tu, bila2 masa Allah nak tarik. Tak takut ke hukum Allah? Takutlah dan insaflah wahai noor farida. Seksaan Allah lagi dasyat dari seksaan dunia.

    ReplyDelete
  27. Ayooooo..... nenek.......
    Maaf nenek..... saya sangat sangat tidak bersetuju...... pengajaran pada kaum Nabi Luth sehingga sekarang kita boleh nmpk kewujudan laut mati.....

    ReplyDelete
  28. Ayooooo..... nenek.......
    Maaf nenek..... saya sangat sangat tidak bersetuju...... pengajaran pada kaum Nabi Luth sehingga sekarang kita boleh nmpk kewujudan laut mati.....

    ReplyDelete
  29. Kubur sda ckp mari masi blum bertaubat...astagfirullahalhazim...

    ReplyDelete
  30. Kubur sda ckp mari masi blum bertaubat...astagfirullahalhazim...

    ReplyDelete
  31. Dear grandma.. Pls go & die.. Malaysian is Islamic Country not shit country like u!

    ReplyDelete
  32. kubur dh maggil tu nenek..sedor2 ar skit..nenek tu dh tua dh..bertaubat cepat sblm terlambat..

    ReplyDelete